OVERHEIDS-TERMIJNEN !!!

Dichterbijblij

OVERHEIDS-
TERMIJNEN !!!

Waarin rechten
verschijnen,
maar vooral
ook
plotsklaps
erg verdwijnen !!!

Onvolledige informatie !
Akelige traktatie !

Slecht voorbeeld !
Burgers negatief
bedeelt !

Voordeel van
feestdagen
niet duidelijk
opdagen !

Uiterste datum
niet gemeld,
voorbarig,
niet-ontvankelijk
oordeel alzo
geveld !

Termijnen
veel te klein,
in Liefde
van venijn !

Burger-rechten
gaarne in
afvoerput,
als hun
superhelder
in onzichtbare
lettertjes,
iets is ingedut !

Winnen
door
lelijk
te eindigen
vanaf
beginnen !

Verspeeld recht,
Overheids-casino
in het
super-slecht !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Geïnspireerd en opgeschreven 12 juno 2020.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘OVERHEIDS-TERMIJNEN !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.