INLOGGEN
«»

Echt leven

Opeens besefte ik wat werkelijk leven is
Zoals zomaar een babbeltje met elkaar
en zelfs als het slechts voor even is

Een koel glaasje fris erbij, wat luchtige praat
de zon schijnt frank en vrij, bij lange na nog
niet onder gaat

Bepaald geen gestress of gehaast; volledige
vreedzaamheid die je dan hogelijk verbaast...

Dakoyria, 2020.




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Echt leven’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.