INLOGGEN
«»

Het licht

Het licht

Het licht herrijst ook op
tweede Paasdag.

Een stuk frisser is het wel,
de wind is aangewakkerd.

De wind was de
afgelopen dagen heel
rustig.

Het licht is er gelukkig
ook op tweede Paasdag.

Het Paasgevoel, voor
iedereen anders en
nu zeker.

Er is veel verdriet op de
wereld, hoe het verder
zal gaan weten we niet.

Geluk en liefde is er ook,
daar ontkomen we
gelukkig niet aan.

Een nieuwe geboorte
van een mens of een
dier, is er ook in
onzekere tijden, het gaat
gewoon zijn gang.

Tweede Paasdag,
beleef en vul hem in
zoals je zelf wilt.

Denk aan mensen die
even lieve woorden
kunnen gebruiken,
het is voor de meesten
van ons een kleinigheid.

Ik wens u allen een fijne
tweede Paasdag

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het licht’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.