INLOGGEN
«»

Of wat dan ook

Wij nemen geen geluk pech angst
Of wat dan ook met ons mee op aarde
Alles wat het leven te bieden heeft bestaat al
En doet niets anders dan wachten op jou komst
Wachten om jou tot dienst te zijn
Want waar je ook voor zal kiezen het is aanwezig
Je bewust zijn is alles wat je bij je moet hebben
Meer niet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Of wat dan ook ’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.