INLOGGEN
«»

Het blonde


het blonde


ik zag zand
tussen je vingers
verglijden in een
constante stroom
van stukjes lijden

een enkeling
glinsterde positief
vlaagde speels
in de wind het
blonde van een kind

een constante
trits boodschapte
zwaartekrachtmoedig
altijd inwisselbaar
en diepbedroevend

jouw handen
hebben teveel
leven gegeven in de
afgelopen jaren zonder
eigen energie te sparen

juist in deze tijd
van dodelijke calamiteit
is thuis de enige basis
die in gezondheid
nog naar toekomst reikt


wil melker
26/03/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het blonde’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.