INLOGGEN
«»

Menopauze

Mijn man heeft malheurekes
want ik heb vapeurekes
ik dans van onder naar boven
op blote voeten vol kloven
mijn wintertenen spelen op
droogte en kou lopen voorop
van boven zweet ik okselvijvers
en zo te merken zijn het blijvers
hoogrode kop en ben niet te genieten
de zenuwen ten top van het verschieten
van binnen en van buiten ben ik in de war
wat is dat toch een geharrewar.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-03-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Menopauze’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.