INLOGGEN
«»

Aanstekelijkheid


aanstekelijkheid


geluiden
gaan nooit weg
verspreiden zich
ijlen na in een
lichter dan luchtlaag

net als
jouw lach die
kleuren bloeit
de wereld aanlicht
met haar schoonheid

die warmte deelt
in aanstekelijkheid
de mens verblijdt
in een van binnen
heerlijk doen gloeien

zo stromen
levensenergieën die
het lijf doen dromen van
spectaculaire zaken die de
wereld nog zullen verbazen


wil melker
23/02/2020
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Aanstekelijkheid’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.