ONEINDIGHEID DUIZELT...

Dichterbijblij

ONEINDIGHEID DUIZELT...
JOUW GRENZEN
VERGRUIZELT !

Verbazingwekkend veel
als ik,
ontelbaar,
in De Liefde deel !

Steeds nieuw geschenk,
opdat ik aan
eindigheid
maar nooit denk !

De dood
in het
bloot !
De opstand
Het Leven
alleen maar
vergroot !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Opgeschreven 27 juli 2019.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ONEINDIGHEID DUIZELT...’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.