Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

OVER DE BRUG !

OVER DE BRUG !

Stil verwijt,
omdat
jouw
koelheid
maar niet
slijt !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019
Informatie bij het gedicht:

Opgeschreven 23 juni 2019. Over de brug = je naaste tegemoet komend. Stil verwijt = eigenlijk kwalijk nemen van ons eigen gebrek. Jouw koelheid = altijd eigen gebrek aan Liefde te kunnen en willen geven. Heb zelfs je vijanden lief: probeer dat maar eens als grote sport ! Slijt = afneemt.
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘OVER DE BRUG !’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.