Laagjes

wil melker


laagjes


het zijn
ontelbare laagjes
die antwoorden op
vraagjes aan je huid

op de grens
van buiten en
binnenkant wordt
het spel gespeeld

de autonoom
die nooit de
deur dichtslaat
voor een probleem

communiceert
ook al wordt hij
zwaar geattaqueerd
en in het nauw gedreven

er zullen altijd
laagjes zijn die
antwoorden geven
uit de tijd van overleven


wil melker
20/11/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Laagjes’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.