INLOGGEN
«»

Medische specialisten

Zieken en zij die zorgen
voor een ander tot op een morgen
de veerkracht van de zelf-
en mantelzorg niet meer voldoet.
En men voor consult naar de professional moet.

De specialisten van het medische systeem
staan gaarne om het bed van de zieke heen.
De betaalde vriend onmisbaar van dag op nacht
als de gezondheid het leven niet langer toelacht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Medische specialisten’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.