INLOGGEN
«»

Het doolhof


het doolhof


ik wist in
verbinden weer
stukjes wereld
te vinden die ik
was kwijtgeraakt

in openstellen
zijn zij losgemaakt
uit het doolhof
van niet meer
weten door vergeten

ik heb ze
verwelkomd als
schepping in
tweede termijn
manifesterend in zijn

mijn wereld groeit
in verbondenheid
die was ik kwijt door
diepgaand segmenteren
de breuken ga ik repareren


wil melker
06/09/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-09-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het doolhof’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.