Goed genoeg

Zywa

Gespiegeld ben je
niet even mooi
aan alle kanten
maar goed genoeg

en als er iemand is
die een voorbeeld neemt
aan jou

dan gaat het
om iets anders
hoe je bent
hoe je doet

een houding, een deugd
een vaardigheid, een inzicht
een balans van belangen

alsof dat altijd zo gaat
maar jij weet wel beter
want je kent jezelf
ook anders

gespiegeld
gewoon
goed genoeg

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Bundel 'OverLeven'

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Goed genoeg’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.