INLOGGEN
«»

Het is zo persoonlijk

Ik stop mijn oren dicht
met zelfgekozen geluiden
ik giet mijn ogen vol
met statussen en weetjes
en soms zie ik ver weg
op een foto het licht
van de dag van vandaag

Ik negeer de mensen
om me heen, zo persoonlijk
is mijn leven, helemaal
op mijn maat gemaakt
in mijn hoofd

en bevestigd
door mijn vrienden
die mij raken en zich
uitsluitend laten raken
op het vriendschapsplekje
waar onze twee werelden
elkaar autonoom kussen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Hyowon Gweon (Palo Alto [CA]) in 's-Gravenhage; bundel 'Andere tijden' Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het is zo persoonlijk’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.