INLOGGEN
«»

Hand op je hart


hand op je hart


wij spreken
dezelfde woorden
maar in jouw
letters wonen
andere tonen

als jij mij
temperamentvol
iets wijst kleurt
landschap zijn
zuidelijk pigment

in je ogen
donkeren sprookjes
uit de duizend
en een nacht
verpakt in je lach

wij verwesteren
in het klip en klaar
maar vergeten de
warme momenten
van familie en haard

toch smaak ik
vaak het broederlijk
samen gevoel
de hand op je hart
is ook voor mij bedoeld


wil melker
19/07/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hand op je hart’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.