INLOGGEN
«»

Lacht helder licht

lacht helder licht


de wereld
is lang te
licht geweest

pas in
jouw schaduw
ontdekte ik mezelf

begon het
onderscheid met
licht van overleven

dat mij contouren
heeft gegeven
tegen zwart contrast

ik bewoog
maar wist nooit
wat de voorgrond was

jij hebt mijn hand
genomen zijn samen
uit de coulissen gekomen

jij lacht helder licht
zonder een spoortje
schaduw op mijn gezicht


wil melker
18/07/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Lacht helder licht’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.