INLOGGEN
«»

Barokke stijl


barokke stijl


ik zag
pigmenten
uitbundig kleuren
weelderig in bijna
barokke stijl

rook de
scherpte van
aparte geuren in
hun bijdrage aan
melange diversiteit

in dwarrelende
door zon belichte
stralen werkt
vakmanschap zich
tijdloos tot meester op

waar de voorraad
zich nog vele malen
zal herhalen in een
opslag van de mix
uit de beste laatste jaren

daar waar stilte
in de familieziel
geschreven staat zal
het geheim recept van
vader op zoon weer overgaan


wil melker
26/06/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-06-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Barokke stijl’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.