INLOGGEN
«»

Rode draad


rode draad


waar vuur
ooit verbond in
pulserende warmte

kromp het
contact tot een
dunne rode draad

waarin info en data
inhoudsloos passeerden
in een lege straat

oud nieuws
versnelde de totale
staat van ontbinding

totale verwaarlozing
van update en reset
hadden internet platgelegd

alleen de buren
konden met wachtwoorden
nog even binnen gluren

maar niet voor lang
in korte tijd groeiden tal van
virussen achter het behang


wil melker
17/05/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Rode draad’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.