INLOGGEN
«»

Waarom?

Waarom....?

Waarom hou je je ogen gesloten?
Zie je het echt zelf niet!

Waarom kwetsbaar en bang?
Waarom leef je zo al jarenlang?

Waarom zet je een masker op?
Je bent zo lief, mooi, stoer en geliefd.
Waarom zie je dat niet!

Waarom onzeker,
vol twijfel en misschien ook spijt?
Ik zie dat je eronder lijd!

Waarom jezelf wegcijferen,
klaar staan voor anderen en er niet voor jezelf zijn?
Waarom houd je jezelf zo klein?

Waarom is het niet houden van jezelf in plaats van?

Je bent een stoer mens,
zoveel in je macht,
zolang je niet teveel van jezelf verwacht!

Gewoon jezelf zijn,
niet waarom maar daarom!
Niet denken aan,
maar probeer voor jezelf op te staan!

Sta in je kracht,
ga op je gevoel en niet die van anderen,
je bent zelf degene die waarom in daarom positief kan veranderen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Klaver
Actief sinds: 14-05-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Waarom?’ van Erna Klaver zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.