INLOGGEN
«»

Een schalkse lach


een schalkse lach


ik weet dat
jij niet zingen kan
maar toch vertolk
je het lied met een
fantastische mimiek

maakt dat tranen
glinsterend
stromen uit de
diepste emoties
van ons warme hart

speelt in een
schalkse lach
met tonen die van
deze heerlijke stilte
zelden kunnen dromen

je performance houdt
de toeschouwer gevangen
met het akoestisch spel
zie of hoor ik jouw lied
waarvan ik nu intens geniet


wil melker
14/05/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een schalkse lach’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.