INLOGGEN
«»

Zodra jou verlangens

Voor alles wat wij in ons leven willen bereiken
is een bepaalde tijd beschikbaar
Zodra jou verlangens jou aandacht opeisen
weet je dat je nu moet handelen en niet later
Want als je de kans niet grijpt
gaat het moment verloren en is je tijd om

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin
Actief sinds: 24-09-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zodra jou verlangens’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.