INLOGGEN
«»

Engelen bestaan niet


engelen bestaan niet


ik heb
weleens gedacht
als ik jou zo
bezig zie aan
het liedje engelen
bestaan niet

jij bent juist
zonder aureool
en vleugels het
levende bewijs
van het tegendeel
want jij bestaat

ook al vlieg
je niet en doe je
nauwelijks wonderen
ontken je dat
jij lief leuk en juist
bijzonder aardig bent

hoef ik jou niet
te ontmaskeren
want als ik naar
je kijk voel ik me rijk
in het weten dat jij
altijd bij mij zal zijn

waar jij lacht
bloeien bloemen
ruikt het naar
pas gemaaid gras
kletsen vogels groene
blaadjes zomaar van hun tak


wil melker
08/04/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Engelen bestaan niet’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.