INLOGGEN
«»

Brekend


brekend


we doken
hadden genoeg
aan de lucht
in elkaars ogen

met handen vast
weerstonden we
de opwaartse kracht
van het water

door de
snelheid die
we samen naar
de diepte maakten

het was
nog licht maar
het zicht nam
zienderogen af

we keken
elkaar aan
brekend zijn wij
naar boven gegaan

een oneindige klim
die met pijn als
bevrijding ons weer
lucht heeft gegeven

hoe diep wij ook
zijn gegaan we kunnen
nu van elkaar in het
volste vertrouwen op aan


wil melker
23/03/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Brekend’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.