Gele bloemen

Zywa

Mijn gezicht wiegt
tussen de bloemen
boven de diepe zon
in het water

Ik zit aan de kant
en zie mijzelf
in de kring
van gele pracht

Ik wil eerlijk zijn
samen bloeien
kwetsbaar naakt
huiverend in de wind

zorgen voor mezelf
zonder illusies
over mijzelf en jou
Jij bent net als ik

en wij zijn even verliefd
op elkaars schoonheid
als op onszelf, twee lentes
aan een waterkant

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Narcissus ziet zichzelf in de bloei van zijn jeugd en wordt verliefd op zijn spiegelbeeld // Bundel 'Lilith's Krachten' # 6

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gele bloemen’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.