Wat is apart?

Door: Zywa

Ben ik apart
omdat ik postzegels spaar?

Kijkt mama onder het schoonmaken
meewarig naar mij?

Moet ik pa zijn zin doen
en met hem praten over de politiek
van de landen die ik heb?

Wat is er gek aan een grote kluis
om kostbaarheden in te bewaren?

Is het mijn taak om de boodschap te doen
die mama vergeten is?

Hoezo lachen mensen altijd
als ze horen dat ik lid ben
van de Postzegelclub De Grote Lik?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-03-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

APS = American Philatelic Society De Big Lick Stamp Club (Postzegelclub De Grote Lik) is de APS-afdeling in Roanoke (Virginia) Bundel 'Het drama'

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat is apart?’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.