INLOGGEN
«»

Het spel boeide


het spel boeide


zij speelden
met de vingers
van mijn hand

ik had ze
neergelegd en
uitgespreid op tafel

alle ogen
waren gefocust
op het gebeuren

geboeid door
het tafereel in
samen delen

hun vingers liepen
mee een voor een
de eerste ronde

steeds zonder
het tafelblad een
seconde alleen te laten

het was een
drukte van belang ieder
maakte zijn vingers lang

pas later kwamen
ook de pinken toen de
kleinsten moesten drinken

er was geen beter best
het spel boeide
samen deed de rest


wil melker
10/02/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-02-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het spel boeide’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.