INLOGGEN
«»

Een introvert decor


een introvert decor


je speelde met stil licht
geen uitbundige kleuren
met traditionele vormen
in een introvert decor

zij verstonden elkaar
in samensmelten en
versterkten hun intensiteit
door samen felheid te bundelen

de ruimte zong energie
door vergroting van
contrasten spatten reflecties
in kleurwaaiers uiteen

je orkestreerde
ladingen en dempte
volumes omdat het eigen
leven de schepper was

jij hebt deze melodie
als eerste gewist uit
elementaire composities
die we al eonen hebben gemist

waar ijs tot water
breekt en smeltend meer
volume geeft speelt muziek
weer zijn verstild lichte regenbogen


wil melker
14/01/2019
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een introvert decor’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.