INLOGGEN
«»

Soms is het nodig

Soms is het nodig te horen
ik ben hier voor jou.
Je staat niet alleen ; ik ben
hier, omdat ik van je hou.
Soms is het nodig die arm
om je heen. Je koestert die
warmte meer dan voorheen.

Soms is het nodig en dat is
dan goed. Want bovenal je blijft
een mens van vlees en bloed.
Soms is het nodig dat je je laat gaan.
De lach van het leven staat naast de traan.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Soms is het nodig’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.