INLOGGEN
«»

Niet uit mijn gedachten

Niet uit mijn gedachten.
Dicht bij mijn hart.
De herinnering niet vervlogen.
We waren een paar apart.

Een vogel heeft jou meegenomen
op de vrije vlucht. Die plek
daarboven is jou toegekomen.
Daar ergens hoog in de blauwe lucht.

Niet uit mijn gedachten.
Je zult altijd bij mij zijn.
Die plek dicht bij mijn hart
zorgt dat je nooit vergeten zult zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Niet uit mijn gedachten’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.