Regenlied

Zywa

Liefde zingt
van dapperheid eeuwig jong
mannen die vriend en vijand
lief en leed willen zijn

liefde zingt
van schoonheid en helden
uit eigen schoot geboren

Een hart zingt
overal en altijd hetzelfde
een zonnelied, een regenlied
het lied van verlangen

een hart zingt
als het moet van grote pijnen
om ze te doven in zijn bloed

Het leven zingt
hoog en laag in koren
die zich graag bekoren
met hun eigen harmonie

het leven zingt
ik verzacht mijn stem
om jou te horen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zywa (Actief sinds: 25-04-2018)

Informatie bij het gedicht

Bundel Webhof

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Regenlied’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.