Emotievolle flash

wil melker


emotievolle flash


onzichtbaar
wordt ons leven
steeds geflitst tot
een emotievolle flash

zij structureren
ongemerkt beelden
voor een altijd
parate play back

verschillen worden
snel gefotoshopt
naar laatste actualiteit
om bij de tijd te zijn

zo werkt en speelt
het onderbewuste dat
handvatten geeft om de
volheid van leven te benutten


wil melker
01/10/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Emotievolle flash’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.