Wilde bloemen

wil melker


wilde bloemen


ik wist je magie
als warm schild in
een kil openende wereld

voelde in je mystiek
blijde oplichtende
klanken naar boven

weinig van het zwaar
beladen niet weten
of het droeve vergeten

mag ik in jouw
voetstappen treden
hoop zaaien in het heden

nog kijken wilde bloemen
mij stralend aan want die
weg zijn wij al eens gegaan

dit zaad restaureert uit de
dood die zeker gaat komen
een nieuwe wereld vol dromen


wil melker
20/09/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wilde bloemen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.