INLOGGEN
«»

Naadloos gelast


naadloos gelast


jij balanceerde
vliegensvlug op het
scherp blinkend staal

waar links en rechts
nog schreeuwden bedong jij
een respectvol onthaal

de hete kolen
had jij al tijden lang
ver achter je gelaten

zij schroeiden slechts
de uitglijders die jouw
jeugd had nagelaten

wat jij verbonden hebt
is naadloos gelast
met meervoud aan kracht

tot ver in de lopende
tijd zal dit uniek samengaan
zichtbaar blijven bestaan


wil melker
19/09/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Naadloos gelast’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.