INLOGGEN
«»

klagen

Ontevredenheid leidt vaak tot
klachten. Klagen mag mits goed
onderbouwd. Vertrouwen is goed
van gedachte. Te goed gedacht
is te veel vertrouwd.

Vaak is een gezonde scepsis vooraf
terecht. Een gepast wantrouwen voor
een uiteindelijk vertrouwen.
De klant is koning wordt vaak gezegd.
Een kat in de zak zal de koper vaak
berouwen.

Klagen is vragen met opbouwende kritiek.
Wie niet waagt vreest nooit zijn gelijk
te halen. Klagen is vragen om begripvolle
repliek. Om met de juiste waarde te betalen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘klagen’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.