Een mondiale hype

wil melker


een mondiale hype


de slag
een armbeweging
met souplesse en
magische kracht
is een mondiale hype

tegelijkertijd ontdekt
in het afrikaanse woud
en bij een stam centraal
in het midden amerikaans
onbekend amazonegebied

subtiele verschillen
in magie en ritme
metrum en begeleiding
maar beiden raken
de ziel in totale bevrijding

de slag is niet
alleen de kracht van
de eenling maar juist
van de groep die aan
totaal verbinden doet

zij leiden de energie
uit duurzaam vitale bronnen
die nog nooit zijn ontgonnen
in het samengaan van
verbonden geestelijke magie

eonen lang zijn die banen
geblokkeerd in ons brein
wij konden niet communiceren
met alles wat is en leeft
in het universeel evolutionaire zijn


wil melker
10/09/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een mondiale hype’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.