INLOGGEN
«»

Het had anders gekund

Twijfel lijkt je soms te bekruipen.
Het sluipt erin als een onzekerheid.
De tijd lijkt wonden niet te helen.
Veiligheid raakt zijn waarde kwijt.

Soms denk je ik heb het gevonden.
Ik weet wat ik weten moet.
Je bloed lijkt wel sneller te stromen.
Nieuwe liefde doet jouw leven goed.

Toch als stabiliteit je niet wordt
gegund. En de liefde jouw hart niet
meer kan raken. Kwelt de vraag had
het ook anders gekund?
Kan die andere geest morgen nog in
mij ontwaken?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het had anders gekund’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.