Tijd

Dick Voogd

Tijd

Ineens breekt plots de
periode van de sfeerlichtjes
aan!
Steeds vroeger donker,
dat is nu eenmaal de tijd
van het jaar.
Sfeerlichtjes het brengt sfeer
dat is waar.
Zomer bijna voorbij
herfst langzaam
zichtbaar.
Geniet allen nog een beetje
van de mooie zomertijd.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Tijd’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.