INLOGGEN
«»

Ouder worden

Als ik het niet weet,
en heel veel vergeet,
hou je dan nog van mij?
Zal je dan goed voor mij zorgen?
en hou je niks voor mij verborgen?
Als het even niet meer gaat,
sta je dan voor mij paraat?
Hou me dan stevig vast,
ook al ben ik steeds tot last.
Als ik me niet meer kan wassen,
wil je dan toch op mij passen?
Als de dag voor mij veranderd in de nacht,
bij jij er dan die op me wacht?

Liefde kent toch geen grenzen,
wie de liefde kent kan niks
beter wensen, dan een lieve patner.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman
Actief sinds: 07-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ouder worden’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.