Klimop naar de top

Willem Bernardus Tijssen

Klim op naar de top, want wat kan
er nog belangrijker zijn dan om
het leven zo te reflecteren
Je als een vorst te voelen die met
een kalme rust zijn eigen leven weet te
regeren. Je met de engelen zo hoog
boven de drukke wereld in een rustgevende
ambiance muzikaal te kunnen verstaan.
Klim op via die jacobsladder en droom dat
er nog mooie dromen in een mensenleven
kunnen bestaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Informatie bij het gedicht

schrijver: Willem B. Tijssen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Klimop naar de top’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.