Het stil moment

wil melker

het stil moment


nog nooit heb ik
de puzzel kunnen leggen
van je leven

kantlijnen hebben mij
houvast gegeven maar zij
konden jou niet begrenzen

ben begonnen met je gezicht
maar wist dat zoveel mimiek
het stil moment ontkent

je lach en ogen hebben
alle emoties getoond
in fixeren werden zij onttroond

het is onmogelijk jou als
puzzel te leggen pas in 3d
ben jij echt te ontdekken


wil melker
28/06/2018
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 28-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het stil moment’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.