Dwang

sil

*dwang*

wat is dwang?
iedereen vindt iets anders dwang
er zijn mensen met psychische dwang
met levenslange dwang
en met schoonmaakdwang

alcohol, drugs, risico's nemen is voor ieder ook wel eens dwang
en eigenlijk bestaat er ook een soort angst dwang
en dan benoem ik hier nog maar een deel van alle dwang
uiteindelijk eindigen veel dingen zoals deze tekst met dwang
of niet?

~sil~

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-06-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

sil (Actief sinds: 18-06-2018)

Informatie bij het gedicht

VOOR ALLE DWANGMATIGE MENSEN

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dwang’ van sil zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.