Genoeg tijd doorgebracht?

Dakoyria

Heb ik werkelijk iedere minuut met jou uitgebuit?
Je had ook eigen familie en verdere vrienden...
Af en toe zagen we elkaar, altijd een goed genomen
besluit

Wederzijdse pijn en verdriet kenden we; uitleggen
hoefden we niet
Jíj had alle reden tot veel geklaag Nu mis ik vooral
veel vrolijkheid, zéker vandaag

Stralende dagen, je hield er wel van; insectjes,
je was er vól van Je had een complete verzameling
Het is alleen dat ik je steeds zo mis, of er nu regen
of heel veel zon te zien is.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Genoeg tijd doorgebracht?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.