INLOGGEN
«»

Het rad van fortuin

Het rad van fortuin.
Het geluk draait in het rond.
Het leven bestaat uit kansen
De liefde bestaat uit sjansen.
Wat schijnt lijkt gezond.
Drie maal rond is een kus op
jouw mond.

Drie maal rond is een vriendschap
met rozen. Hij blijft steken op
de plaats van een gelukkig verpozen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015Informatie bij het gedicht:

Schrijver: Willem B. Tijssen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het rad van fortuin’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.