In het leven

Dick Voogd


In het leven

In het leven zouden mensen,
meer medemenselijker kunnen
en mogen zijn.
Ga gewoon liefdevoller met elkaar
om.
Als iemand eens wat teveel of iets verkeerds zegt,
bedenk dan dit kan altijd gebeuren.
Maak daar niet te snel
een probleem van.
Ze bedoelen het vaak goed,
dat is het mooie ervan.
Leef met mensen waar je van
houdt.
Waardeer ze,
want ze zijn
belangrijk voor je.
Elk mens moet zijn best doen,
om iets moois te blijven
geven.
Het is de kern van het
leven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In het leven’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.