Bejaarde borsten

Willem Bernardus Tijssen

Bejaarde borsten;
een reeds lang geconsumeerde
sex.. Tussen twee mensen op
leeftijd. Ooit een ontboezeming
met veel succes.

Borsten als rijpe appels
verleiden de man eens
tot het naakte liefdesspel.
De streling van de tepels
in een afglijden naar buik
en navel.

Toch konden de borsten
hem altijd bekoren;
gaven zij nimmer enige spijt
Minder strak rimpelen nu nog de
appels. Is de sex ook van deze tijd.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Informatie bij het gedicht

Schrijver: Willem B. Tijssen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bejaarde borsten’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.