Herinneringen

karin lepelaars

Als ik mijn ogen sluit,
komen de beelden voorbij.
Beelden van mooie herinneringen,
die ik bewaar binnen in mij.

Herinneringen van mensen,
die mijn hart hebben geraakt.
Waar ik bij mocht zijn,
die mijn leven wat mooier hebben gemaakt.

Mensen komen en gaan in je leven,
en sommige zullen er voor altijd zijn.
Maar voor degene die je los zal moeten laten,
zijn de bijzondere herinneringen zo ontzettend fijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

karin lepelaars (Actief sinds: 06-03-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Herinneringen’ van karin lepelaars zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.