INLOGGEN
«»

Moedernatuur

Ik voer mee op de wind, een reis naar onbekend gebied.
Onderweg maakte ik kennis met de regen, waardoor ik de lucht verliet.
Ik belande in zee, en dreef mee op de golven.

Kwam terecht op het strand, door een schuimkraag bedolven.

Ik droogde op door de zon, het einde in zicht.

De schade viel mee, bleek even ontwricht.

Toch lag ik onder de grond, waar nieuw leven ontstond.

Mijn bestemming bereikt, een hartstochtelijk verbond.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Casper Drenthen
Actief sinds: 13-02-2018Informatie bij het gedicht:

Een ontdekkingsreis. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Moedernatuur ’ van Casper Drenthen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.