INLOGGEN
«»

De eerste stap.

Ach heden...
daar gaat weer een stuk.
Ik moet nodig mijn leven veranderen,
begin daarom bij mijzelf.

Ach heden...
daar gaat toch alweer een stuk.
Jaren deed ik wat anderen wilden,
vergat daarbij mijzelf tegemoet te treden.

Ach heden...
daar gaat weer een deel.
Nu kies ik voor mijzelf,
al kost het menige vriendschap.

Ach heden...
nu is ook de laatste pluk verdwenen.
Mijn mooie lange haar,
helemaal ingekort met een schaar.

Ik kijk in de spiegel,
dit is een nieuwe stap voor mijzelf.
Ik heb de eerste stap genomen,
op de weg om mijzelf te kunnen vinden!!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

©Hjp
Actief sinds: 02-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De eerste stap.’ van ©Hjp zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.