Alleen voor winnen

wil melker


alleen voor winnen


met een licht
autistische lach
handel ik snel de
dagelijkse ongemakken af

heb ze al op
mijn bureau
gesorteerd in kleine
hoopjes aandachtspunten

de ergsten zal ik
meteen negeren
omdat zij proberen
mijn leven te ontregelen

met andere zaken
kan ik net als bij
het muziek maken
alles rustig moduleren

door links af of
rechts om weer eens
te wisselen om betere
resultaten te genereren

over de irritantste dingen
wil ik nu niet beginnen
die gevechten ga ik zelf aan
winnen is waarvoor ik sta


wil melker
13/12/2017
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Alleen voor winnen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.