Bang

Barend Franzani

Bang

Pijn, oorlog in je lijf
Turbulentie
Als een woeste zee
stroomt het bloed door je lijf
ben je bang
Toch komt er een dag
weer met een lach
De zon schijnt opnieuw in je leven
Ben je opnieuw verliefd,
verliefd op het leven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Barend Franzani (Actief sinds: 09-12-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bang’ van Barend Franzani zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.